Раді бачити Вас щодня з 12.00 до 18.00 крім суботи! Навчайтеся, працюйте, відпочивайте разом з нами!

пʼятниця, 27 вересня 2019 р.

До Всесвітнього дня здоров’я



Про сонце, веснянки та вітаміни – хвилинка здоров´я
07.04
     Гуртківці Лиманського Будинку культури завітали в бібліотеку на «Хвилинку  здоров´я».  Завітали на хвилинку, а затримались майже на годину. Ознайомилися з книгами, що зберігають секрети довголіття і знають, як дбати про своє тіло і залишатися здоровим з дитинства до глибокої старості. Згадали літературних героїв, що нехтували правилами особистої  гігієни.
         Директор Будинку культури Фунтікова Тетяна Микитівна розповіла , як вітаміни впливають на здоров´я сучасної людини, чому потрібно щоранку робити зарядку. Тетяна Микитівна навчила простеньким вправам, що допоможуть зняти напруження, відновити увагу, поліпшити зір.
       Всього одна «хвилинка», а скільки цікавого і корисного залишилося в пам´яті. Відтепер наші гості попереджені, озброєні і готові давати поради непосидючому жаблику-Стрибайлику  з чудової книжки Богдана Жолдака «Про чисті ручки». До речі, відколи ця книжка оселилася в Лиманській бібліотеці, жаблик – Стрибайлик  є активним учасником всіх заходів, що стосуються здорового способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...