Раді бачити Вас щодня з 12.00 до 18.00 крім суботи! Навчайтеся, працюйте, відпочивайте разом з нами!

понеділок, 7 листопада 2016 р.

До Дня Європи

                 Година цікавих повідомлень                              «Європа – наш спільний дім».  
    20 травня старша група дитячого садка «Колосок» і учні першого та другого класів Лиманського НВК завітали в бібліотеку на лялькову виставу «Пригоди Буратіно».
    Історія дерев´яного хлопчика описана двома великими письменниками, італійцем Карлом Колоді  та росіянином Олексієм Толстим, полюбилася дітям двох абсолютно різних країн. Європа – спільний дім для Пінокіо, Буратіно, для тисяч і тисяч книг, що об"єднують дорослих і дітей, всіх, хто мріє про мірні, добросусідські відносини між народами.
   Після перегляду вистави школярики ознайомилися з культурою і традиціями європейських народів, з книжковою поличкою «Казки народів світу». Загадки про улюблених героїв і літературна вікторина виявили найактивніших читачів. Призи за участь в іграх і конкурсах, за дорученням Лиманської сільської ради вручала Горбатюк А.А., спеціаліст по роботі з дітьми та молоддю.   





Свято книги

    Тиждень книги – 2016 пройшов під гаслом «За обкладинкою цілий світ». Діти ознайомилися з книжковою виставкою «Українська книга крізь віки», взяли участь у бліц - турнірі  «Про все на землі та інших планетах», з легкістю відповідали на запитання вікторини «Відгадай героя».     




     Останній день тижня дитячого читання увінчався святом книги для дітей 4 -5 класів. Всі діти мали можливість відчути себе переможцями і отримали призи. Учасники лялькового театру підготували для своїх друзів лялькову виставу «Буратіно». Від імені голови Лиманської сільської ради Кометіані Олесі Миколаївни дітей зі святом привітала  Горбатюк А.А., спеціаліст по роботі  з дітьми та молоддю, а кращим читачам  Альона  Анатоліївна вручила в подарок книги. На придбання подарунків та призів кошти надала Лиманська сільська рада. Щиро дякуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...